Vanntanken Skaun er igang

Endret: 16.03.2010


Da er Vanntanken Skaun igang, og vi har hatt to styremøter for å planlegge oppstarten.


Vanntanken Skaun ble registrert i Brønnøysund i begynnelsen av januar.  Vi har nå fått opprettet bankkonto, og er også registrert i frivillighetsregisteret (grasrotandelen).

 

Vi satser nå på å gjennomføre et oppstartsarrangement i begynnelsen av mai for å få "blæst" om hjelpeorganisasjonen vår.  Men det er allerede nå anledning for alle dere supportere å gi bidrag til arbeidet vårt.  Bankkonto og "grasrotnummer" står på høyre side her. Ønsker du å være med i Vannringen, klikk på linken "Bli medlem" i menyen til venstre for mer informasjon og påmelding.  Vi har også ei gruppe på Facebook (cause) - bli gjerne støttespiller der også:-)

 

Vå håper også at dere tar dere tid til å komme på vårt oppstartsarrangement i mai.  Der vil våre ambassadører trå til med underholdning, og vi vil gi dere informasjon om vårt arbeid.  Det vil også bli anledning til å "kjøpe" forfriskninger.

 

Vi har fått tilbud om å bygge en brønn i Mali.  Kostnaden vil ligge på ca 70000.  Skal vi klare å bygge denne brønnen, er vi avhengige av tidlige bidrag fra dere - så legg inn fasttrekk på nettbanken i dag! Vi oppfordrer også Skauns bedrifter til å bidra.