Gave fra Lian Trevarefabrikk

Endret: 11.03.2016


I anledning Lian Trevarefabrikk sitt 100-årsjubileum valgte bedriften å oppfordre sine forbindelser og samarbeidspartnere å gi en gave til Vanntanken. Dette ble til en fantastisk gave som vil gi mange mennesker et nytt liv.


Tusen takk til Lian Trevarefabrikk!

 

I anledning 100-årsjubileet for Lian Trevarefabrikk i mai 2013 valgte bedriften å oppfordre sine forbindelser og samarbeidspartnere til å gi en gave til Vanntanken og deres arbeid for å skaffe varig vann til mennesker som trenger det mest av alt.

 

Gavene kom fra ulike bedrifter og personer som ønsket å takke Lian Trevarefabrikk på denne måten, samt fra ansatte ved Lian. Lians familieselskap, Saga Eiendom AS har i tillegg gitt et betydelig beløp.

 

Aksjonen ga et samlet resultat på kr. 110.350,-.

 

Vanntanken vil forsøke å få midlene inn i et bestemt prosjekt slik at både ansatte og samarbeidspartnere kan se at hjelpen kommer fram, gir vann og skaper nytt liv for mange mennesker.

 

Vanntanken arbeider med prosjekter i Mali, men har pga urolighetene i landet ikke fått gjennomført noen byggeprosjekter det siste året. Men vi følger situasjonen og vil så snart det er mulig fortsette innsatsen.

 

> Pressemeldingen

> Nyhet i avisa Sør-Trøndelag